Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1282kcal107.1g0g95.8g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Makaroni, tumma 400g1438kcal54g262.8g12g23.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Tomaattipyree (Felix)100g80kcal3g16g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g500g65kcal7.8g7.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3610g7135kcal450.2g579.2g321.2g49g
Valittu annoskoko1805g3568kcal225.1g289.6g160.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna903g1784kcal112.6g144.8g80.3g12.3g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710