Lindströmin karpimmat pihvit
Mausteliemi punajuurelle:
0,25 dl vettä
loraus balsamicoa
loraus punaviinietikkaa
1 rkl karppisokeria
(0.5 tl sinapinsiemeniä)
ripaus valkopippuria ja ropaus suolaa
Kiehauta ja lisää raastettu punajuuri ja hauduta kypsäksi.
Keitä miedolla lämmöllä kasaan kunnes lientä on vain vähän jäljellä (muutama rkl ylimääräistä).
Anna jäähtyä kunnolla liemessään.
Lisää punajuuret ja mahdollinen loppuliemi taikinaan.
---
Ohjeen 70g keltuaista on 4 kpl
Suolakurkun sijaan voi laittaa kapriksia niinkuin alkuperäiseen ohjeeseen kuuluukin.
Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja veivaa hetken aikaa sitkon takia.
Paista pannulla voissa ja mausta lisää suolalla ja pippurilla maun ja tarpeen mukaan.
Annoksesta tulee 14 pihviä (isompia voi olla hankala käännellä).
Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa
Juutis