Omenapaistos
N.5 isoa omenaa (tai n. 10 pientä)
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
1 dl fariinisokeria
3 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
½ dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
Lohko kuoritut omenat voideltuun uuninkestävään paistosvuokaan, ripottele pinnalle kanelia.
Sulata rasva, sekoita siihen ohjeen loput aineet.
Levitä seos omenalohkojen päälle.
Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla n. 30 minuuttia tai mikroaaltouunissa n. 10 minuuttia täydellä teholla (800 W). Tarjoile vaniljakiisselin tai jäätelön kanssa.
Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Itse käytin kotimaisia omenia, pieniä noin 10kpl, kuorittuina pilkottuina.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa
Mamiusmaus