Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g334g67kcal6g7.3g1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow334g67kcal10g6.7g0g8.3g
Kesäkurpitsa134g23kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Juusto, Valio arkijuusto93g308kcal25.2g0g22.4g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g267g320kcal6.1g12.8g26.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g67g187kcal12.7g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2456g1943kcal121g60.2g131.2g18.4g
Valittu annoskoko1228g972kcal60.5g30.1g65.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna614g486kcal30.3g15.1g32.8g4.6g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207