Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g417g83kcal7.5g9.2g1.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow417g83kcal12.5g8.3g0g10.4g
Kesäkurpitsa167g28kcal0.7g4.2g1g1.2g
Juusto, Valio arkijuusto117g385kcal31.5g0g28g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g334g400kcal7.7g16g33.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g83g234kcal15.9g0g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3070g2429kcal151.6g75.4g164.2g23.2g
Valittu annoskoko1535g1215kcal75.8g37.7g82.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna768g607kcal37.9g18.9g41.1g5.8g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207