Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g500g100kcal9g11g1.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow500g100kcal15g10g0g12.5g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Juusto, Valio arkijuusto140g462kcal37.8g0g33.6g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g400g480kcal9.2g19.2g40g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g2912kcal181.6g90.4g196.6g27.8g
Valittu annoskoko1840g1456kcal90.8g45.2g98.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna920g728kcal45.4g22.6g49.2g7g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207