Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g584g117kcal10.5g12.8g1.8g0g
Parsakaali pakaste Rainbow584g117kcal17.5g11.7g0g14.6g
Kesäkurpitsa234g40kcal0.9g5.8g1.4g1.6g
Juusto, Valio arkijuusto164g540kcal44.1g0g39.2g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g467g561kcal10.7g22.4g46.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g117g327kcal22.2g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4298g3401kcal211.8g105.4g229.6g32.4g
Valittu annoskoko2149g1701kcal105.9g52.7g114.8g16.2g
Annoskoko puolitettuna1075g850kcal53g26.4g57.4g8.1g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207