Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g667g134kcal12g14.7g2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow667g134kcal20g13.3g0g16.7g
Kesäkurpitsa267g45kcal1.1g6.7g1.6g1.9g
Juusto, Valio arkijuusto187g617kcal50.5g0g44.8g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g534g641kcal12.3g25.6g53.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g134g374kcal25.4g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4912g3887kcal242.6g120.6g262.4g37.2g
Valittu annoskoko2456g1944kcal121.3g60.3g131.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna1228g972kcal60.7g30.2g65.6g9.3g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207