Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g751g150kcal13.5g16.5g2.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow751g150kcal22.5g15g0g18.8g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Juusto, Valio arkijuusto210g694kcal56.8g0g50.5g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g601g721kcal13.8g28.8g60.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g421kcal28.5g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5526g4373kcal272.6g135.6g295.4g41.8g
Valittu annoskoko2763g2187kcal136.3g67.8g147.7g20.9g
Annoskoko puolitettuna1382g1093kcal68.2g33.9g73.9g10.5g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207