Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g83g17kcal1.5g1.8g0.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow83g17kcal2.5g1.7g0g2.1g
Kesäkurpitsa33g5.7kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Juusto, Valio arkijuusto23g77kcal6.3g0g5.6g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g67g80kcal1.5g3.2g6.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g486kcal30.2g15g33g4.6g
Valittu annoskoko307g243kcal15.1g7.5g16.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna154g122kcal7.6g3.8g8.3g1.2g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.4g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207