Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g834g167kcal15g18.4g2.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow834g167kcal25g16.7g0g20.9g
Kesäkurpitsa334g57kcal1.3g8.3g2g2.3g
Juusto, Valio arkijuusto234g771kcal63.1g0g56.1g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g667g801kcal15.3g32g66.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g167g467kcal31.7g0.1g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6140g4858kcal302.8g151g328g46.4g
Valittu annoskoko3070g2429kcal151.4g75.5g164g23.2g
Annoskoko puolitettuna1535g1215kcal75.7g37.8g82g11.6g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207