Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g125g25kcal2.2g2.7g0.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow125g25kcal3.7g2.5g0g3.1g
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Juusto, Valio arkijuusto35g116kcal9.5g0g8.4g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g100g120kcal2.3g4.8g10g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g728kcal45.2g22.6g49.2g7g
Valittu annoskoko460g364kcal22.6g11.3g24.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna230g182kcal11.3g5.7g12.3g1.8g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207