Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g250g50kcal4.5g5.5g0.8g0g
Parsakaali pakaste Rainbow250g50kcal7.5g5g0g6.3g
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Juusto, Valio arkijuusto70g231kcal18.9g0g16.8g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g200g240kcal4.6g9.6g20g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1842g1458kcal90.8g45.2g98.4g14g
Valittu annoskoko921g729kcal45.4g22.6g49.2g7g
Annoskoko puolitettuna461g365kcal22.7g11.3g24.6g3.5g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207