Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 301g179kcal29.6g9g1.2g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g60g197kcal12.7g36.5g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha301g500kcal57.2g0g30.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 663g1468kcal116g0g112.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g4859kcal446g91.4g301.6g0g
Valittu annoskoko1392g2430kcal223g45.7g150.8g0g
Annoskoko puolitettuna696g1215kcal111.5g22.9g75.4g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454