Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 452g268kcal44.3g13.6g1.8g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g90g296kcal19g54.7g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 90g129kcal11.3g0.3g9.3g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha452g750kcal85.9g0g45.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 994g2202kcal174g0g169g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g7289kcal669g137.2g452.4g0g
Valittu annoskoko2088g3645kcal334.5g68.6g226.2g0g
Annoskoko puolitettuna1044g1822kcal167.3g34.3g113.1g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454