Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 88g52kcal8.6g2.6g0.4g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g18g58kcal3.7g10.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g146kcal16.7g0g8.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 193g428kcal33.8g0g32.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1417kcal130g26.6g88.2g0g
Valittu annoskoko406g709kcal65g13.3g44.1g0g
Annoskoko puolitettuna203g354kcal32.5g6.7g22.1g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454