Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 904g536kcal88.7g27.1g3.6g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g181g591kcal38g109.4g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 181g258kcal22.6g0.5g18.5g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha904g1501kcal171.7g0g90.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 1989g4404kcal348g0g338.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g14578kcal1338g274g904.8g0g
Valittu annoskoko4176g7289kcal669g137g452.4g0g
Annoskoko puolitettuna2088g3645kcal334.5g68.5g226.2g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454