Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1000g593kcal98.1g30g4g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g200g654kcal42g121g2g0g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Jauheliha, sika-nauta 2200g4872kcal385g0g374g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g16128kcal1480.2g303.2g1001g0g
Valittu annoskoko4620g8064kcal740.1g151.6g500.5g0g
Annoskoko puolitettuna2310g4032kcal370.1g75.8g250.3g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454