Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 113g67kcal11.1g3.4g0.5g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g23g74kcal4.7g13.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g188kcal21.5g0g11.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 249g550kcal43.5g0g42.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1822kcal167.2g34.4g113.2g0g
Valittu annoskoko522g911kcal83.6g17.2g56.6g0g
Annoskoko puolitettuna261g456kcal41.8g8.6g28.3g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454