Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 125g74kcal12.3g3.7g0.5g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g25g82kcal5.2g15.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.7g0g12.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 275g609kcal48.1g0g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g2016kcal184.8g37.8g125.2g0g
Valittu annoskoko578g1008kcal92.4g18.9g62.6g0g
Annoskoko puolitettuna289g504kcal46.2g9.5g31.3g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454