Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 19g11kcal1.8g0.6g0.1g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g3.8g12kcal0.8g2.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 41g92kcal7.3g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g304kcal28g5.8g18.8g0g
Valittu annoskoko87g152kcal14g2.9g9.4g0g
Annoskoko puolitettuna44g76kcal7g1.5g4.7g0g
Arvot/100g100g175kcal16.1g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454