Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2000g1186kcal196.2g60g8g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g400g1308kcal84g242g4g0g
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Jauheliha, sika-nauta 4400g9743kcal770g0g748g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g32256kcal2960.4g606.4g2002g0g
Valittu annoskoko9240g16128kcal1480.2g303.2g1001g0g
Annoskoko puolitettuna4620g8064kcal740.1g151.6g500.5g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454