Kahvijuustokakku
1. Murskaa keksit muruksi
2. Sulata voi ja sekoita keksinmurut joukkoon.
3. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja täytä pohja keksimurskalla
4. Painele murska tiiviisti koko pohjalle ohueksi kerrokseksi
5. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä n. 5 minuutiksi, täytteen valmistumisen ajaksi
6. Erottele munista keltuaiset, sekoita ne ja tuorejuusto sekä ranskankerma sekaisin
7. Lisää sokeri, vaniljasokeri, nutella, maapähkinälevite ja kaakaojauhe seokseen
8. Keitä kahvi ja kaada se kattilaan.
Kiehauta.
Purista liivatelehdet ja lisää ne kahvin joukkoon.
Älä keitä!
9. Valuta kahvi-liivateseos ohuena nauhana ja hyvin vatkaten muiden ainesten sekaan
10. Kaada taikina pohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa 2-3 tuntia.
11. Halutessasi koristele kakku sulatetulla suklaalla, pursottaen siitä kuvioita leivinpaperille ja hyydyttämällä ne jääkaapissa.
Pursottimeksi käy muovipussi, johon leikkaa pienen kolon kulmaan.
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 939 grammaa
Maijutuulia