Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vappu Pimiän ranskalainen suklaakakku

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai mikrossa.

Vatkaa sokeri ja kananmunat vaahdoksi.

Sekoita hieman jäähtyneeseen suklaa-voiseokseen muna-sokerivaahto.

Kääntele mukaan vielä varovasti vehnäjauhot.

Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun irtopohjavuokaan.

Paista uunin keskitasolla 220 asteessa noin 12-15 minuuttia (riippuen vuoan koosta).

Kakku saa jäädä keskeltä valuvan kosteaksi.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer200g1030kcal7.8g112g60g10.6g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu220g277kcal24.2g0.7g19.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.3g2.7g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2035g8457kcal115.2g885.2g490.2g37.2g
Valittu annoskoko1018g4229kcal57.6g442.6g245.1g18.6g
Annoskoko puolitettuna509g2114kcal28.8g221.3g122.6g9.3g
Arvot/100g100g416kcal5.7g43.5g24.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438834