Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g37g7.5kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipulirouhe Eldorado3.5g21kcal0.3g1.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g824kcal62g7.4g61.2g1.6g
Valittu annoskoko236g412kcal31g3.7g30.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna118g206kcal15.5g1.9g15.3g0.4g
Arvot/100g100g175kcal13.1g1.6g13g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983