Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g442kcal34.9g0g33.9g0g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g49g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipulirouhe Eldorado4.7g28kcal0.4g1.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana628g1097kcal82.6g9.8g81.4g2.2g
Valittu annoskoko314g548kcal41.3g4.9g40.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna157g274kcal20.7g2.5g20.4g0.6g
Arvot/100g100g175kcal13.2g1.6g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983