Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 399g884kcal69.9g0g67.9g0g
Kananmuna kuoreton 85g122kcal10.6g0.3g8.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g99g20kcal0.6g3.7g0.3g1.4g
Paprika, punainen29g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipulirouhe Eldorado9g57kcal0.7g3.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1256g2194kcal165.2g19.6g163g4.2g
Valittu annoskoko628g1097kcal82.6g9.8g81.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna314g549kcal41.3g4.9g40.8g1.1g
Arvot/100g100g175kcal13.1g1.6g13g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983