Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl15g133kcal0g0g15g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Paprika keltainen 170g51kcal1.6g8.7g0.3g3.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka90g10kcal1g1g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7332g2509kcal161.2g58.4g180g30g
Valittu annoskoko3666g1255kcal80.6g29.2g90g15g
Annoskoko puolitettuna1833g627kcal40.3g14.6g45g7.5g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532