Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1000g1653kcal167.5g0g110g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g850g578kcal13.6g112.2g1.7g6.8g
Porkkana, raaka, annos 100g520g146kcal3.1g29.1g1g13g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g84g101kcal2.1g5g7.6g1.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%330g363kcal8.9g8.9g33g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7683g6272kcal398.8g356.8g348.6g44.2g
Valittu annoskoko3842g3136kcal199.4g178.4g174.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna1921g1568kcal99.7g89.2g87.2g11.1g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264