Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 450g364kcal7.1g75.7g0.2g13.5g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g900g1260kcal171g0g63g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kananmuna kuorineen punnittu270g340kcal29.7g0.8g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3977kcal418g161.6g175.4g30g
Valittu annoskoko1710g1989kcal209g80.8g87.7g15g
Annoskoko puolitettuna855g994kcal104.5g40.4g43.9g7.5g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339