Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 50g41kcal0.8g8.4g0g1.5g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g100g140kcal19g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g442kcal46.4g18g19.4g3.4g
Valittu annoskoko190g221kcal23.2g9g9.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna95g111kcal11.6g4.5g4.9g0.9g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339