Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g90g0g
Merilohifile, norja6000g9960kcal1002g0.6g660g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g1500g2250kcal45g67.5g210g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15216g26040kcal2094g136.2g1920g0g
Valittu annoskoko7608g13020kcal1047g68.1g960g0g
Annoskoko puolitettuna3804g6510kcal523.5g34.1g480g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497