Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g945kcal0g0g105g0g
Merilohifile, norja7000g11620kcal1169g0.7g770g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g1750g2625kcal52.5g78.8g245g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17752g30380kcal2443g159g2240g0g
Valittu annoskoko8876g15190kcal1221.5g79.5g1120g0g
Annoskoko puolitettuna4438g7595kcal610.8g39.8g560g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497