Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g840g2940kcal29.4g680.4g8.4g25.2g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2954g6362kcal68.8g1381.6g58.2g50.4g
Valittu annoskoko1477g3181kcal34.4g690.8g29.1g25.2g
Annoskoko puolitettuna739g1591kcal17.2g345.4g14.6g12.6g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547