Pulled pork kasslerista by Minde
Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.
Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.
Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.
Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).
Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.
Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.
Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.
Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.
Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa
Upendano