Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1500g2580kcal268.5g7.5g165g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g150g465kcal0g115.5g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g150g585kcal0.3g145.5g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g150g500kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)150g123kcal14.3g16.5g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)15g6kcal0.2g0.9g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz75g77kcal0.7g18.1g0.1g0.9g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g75g170kcal4.3g19.1g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g9124kcal582.8g663g349g6.4g
Valittu annoskoko2320g4562kcal291.4g331.5g174.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna1160g2281kcal145.7g165.8g87.3g1.6g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440727