Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g650g780kcal117g11.1g29.3g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow200g680kcal14g154g1.6g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g300g105kcal5.4g19.2g0.6g9.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g11g31kcal0.9g1.9g2.1g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3122g3416kcal280g390.8g81.6g22.6g
Valittu annoskoko1561g1708kcal140g195.4g40.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna781g854kcal70g97.7g20.4g5.7g
Arvot/100g100g109kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155