Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g204g352kcal40.9g0g20.4g0g
Punajuuri 292g112kcal2.9g20.1g0.6g7.3g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Ohrasuurimo 50g160kcal4.1g31.3g1g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 117g40kcal3.6g5.7g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 73g119kcal2g2g10.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.2g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen5.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2212g1693kcal110.8g137.4g68.2g28.6g
Valittu annoskoko1106g846kcal55.4g68.7g34.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna553g423kcal27.7g34.4g17.1g7.2g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363