Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g263g452kcal52.6g0g26.3g0g
Punajuuri 375g144kcal3.8g25.9g0.8g9.4g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Ohrasuurimo 64g206kcal5.3g40.3g1.3g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 150g51kcal4.6g7.4g0.2g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 94g153kcal2.5g2.5g14.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g2177kcal142.8g177g88.4g37g
Valittu annoskoko1422g1089kcal71.4g88.5g44.2g18.5g
Annoskoko puolitettuna711g544kcal35.7g44.3g22.1g9.3g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363