Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g29g50kcal5.8g0g2.9g0g
Punajuuri 42g16kcal0.4g2.9g0.1g1g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Ohrasuurimo 7.1g23kcal0.6g4.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 17g5.6kcal0.5g0.8g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 10g17kcal0.3g0.3g1.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g242kcal15.6g19.8g9.6g4g
Valittu annoskoko158g121kcal7.8g9.9g4.8g2g
Annoskoko puolitettuna79g60kcal3.9g5g2.4g1g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.3g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363