Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g44g75kcal8.8g0g4.4g0g
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Ohrasuurimo 11g34kcal0.9g6.7g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 25g8.5kcal0.8g1.2g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 16g26kcal0.4g0.4g2.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g363kcal24g29g14.4g6.2g
Valittu annoskoko237g181kcal12g14.5g7.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna119g91kcal6g7.3g3.6g1.6g
Arvot/100g100g77kcal5.1g6.1g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363