Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g467g804kcal93.4g0g46.7g0g
Punajuuri 667g256kcal6.7g46g1.3g16.7g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 134g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Ohrasuurimo 114g366kcal9.4g71.6g2.3g8.6g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 267g90kcal8.2g13.1g0.3g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 167g273kcal4.5g4.5g25g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.3g21kcal0.7g1.3g1.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen13g5.3kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5056g3870kcal253.2g314g156.2g65.4g
Valittu annoskoko2528g1935kcal126.6g157g78.1g32.7g
Annoskoko puolitettuna1264g967kcal63.3g78.5g39.1g16.4g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363