Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g526g904kcal105.1g0g52.6g0g
Punajuuri 751g288kcal7.5g51.8g1.5g18.8g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Ohrasuurimo 128g411kcal10.5g80.6g2.6g9.7g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 300g102kcal9.2g14.7g0.3g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 188g307kcal5.1g5.1g28.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.3g23kcal0.8g1.5g1.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g4353kcal284.8g354g176.6g73.8g
Valittu annoskoko2844g2177kcal142.4g177g88.3g36.9g
Annoskoko puolitettuna1422g1088kcal71.2g88.5g44.2g18.5g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363