Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g701g1205kcal140.1g0g70.1g0g
Punajuuri 1001g384kcal10g69.1g2g25g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Ohrasuurimo 170g549kcal14g107.5g3.4g12.9g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 400g136kcal12.3g19.6g0.4g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 250g409kcal6.8g6.8g37.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g5804kcal379.8g472g234.8g98.6g
Valittu annoskoko3792g2902kcal189.9g236g117.4g49.3g
Annoskoko puolitettuna1896g1451kcal95g118g58.7g24.7g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363