Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g88g151kcal17.5g0g8.8g0g
Punajuuri 125g48kcal1.3g8.6g0.3g3.1g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Ohrasuurimo 21g69kcal1.8g13.4g0.4g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 50g17kcal1.5g2.5g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 31g51kcal0.8g0.8g4.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g726kcal47.4g58.6g29.6g12.2g
Valittu annoskoko474g363kcal23.7g29.3g14.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna237g182kcal11.9g14.7g7.4g3.1g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363