Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g131g226kcal26.3g0g13.1g0g
Punajuuri 188g72kcal1.9g13g0.4g4.7g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Ohrasuurimo 32g103kcal2.6g20.2g0.6g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 75g25kcal2.3g3.7g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 47g77kcal1.3g1.3g7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g1088kcal71.4g88.6g43.8g18.4g
Valittu annoskoko711g544kcal35.7g44.3g21.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna356g272kcal17.9g22.2g11g4.6g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363