Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Punajuuri 21g8kcal0.2g1.4g0g0.5g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Ohrasuurimo 3.5g11kcal0.3g2.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 8.3g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 5.2g8.5kcal0.1g0.1g0.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g121kcal7.6g9.2g4.8g2g
Valittu annoskoko79g60kcal3.8g4.6g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna40g30kcal1.9g2.3g1.2g0.5g
Arvot/100g100g77kcal4.8g5.8g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363