Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g146g251kcal29.2g0g14.6g0g
Punajuuri 209g80kcal2.1g14.4g0.4g5.2g
Sipuli 23g6.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.5kcal0.2g1g0.2g0.3g
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Ohrasuurimo 36g114kcal2.9g22.4g0.7g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 83g28kcal2.6g4.1g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 52g85kcal1.4g1.4g7.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.3g6.4kcal0.2g0.4g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen4.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g1209kcal79.2g98.2g48.6g20.6g
Valittu annoskoko790g605kcal39.6g49.1g24.3g10.3g
Annoskoko puolitettuna395g302kcal19.8g24.6g12.2g5.2g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363