J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g300g496kcal60.1g0g30g0g
Makaroni ( tumma Torino )225g789kcal40.6g132.9g8.8g13.5g
Kananmuna kuorineen punnittu83g104kcal9.1g0.2g7.4g0g
Milbona Maito rasvaton451g149kcal14.9g22.1g0g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g30g138kcal0.2g0.2g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2364g3440kcal255g324.6g123.4g30.2g
Valittu annoskoko1182g1720kcal127.5g162.3g61.7g15.1g
Annoskoko puolitettuna591g860kcal63.8g81.2g30.9g7.6g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750