J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g350g578kcal70.1g0g35g0g
Makaroni ( tumma Torino )263g920kcal47.3g155.1g10.3g15.8g
Kananmuna kuorineen punnittu96g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Milbona Maito rasvaton526g174kcal17.3g25.8g0g0g
Sipuli 79g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g35g161kcal0.2g0.2g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2758g4013kcal297.2g379g144.6g35.4g
Valittu annoskoko1379g2007kcal148.6g189.5g72.3g17.7g
Annoskoko puolitettuna690g1003kcal74.3g94.8g36.2g8.9g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750