J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g401g661kcal80.1g0g40.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )300g1051kcal54.1g177.2g11.7g18g
Kananmuna kuorineen punnittu110g139kcal12.1g0.3g9.9g0g
Milbona Maito rasvaton601g198kcal19.8g29.4g0g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g40g184kcal0.2g0.2g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3152g4586kcal339.6g432.6g165g40.2g
Valittu annoskoko1576g2293kcal169.8g216.3g82.5g20.1g
Annoskoko puolitettuna788g1147kcal84.9g108.2g41.3g10.1g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750